Το ουκρανικό γραφικό μυθιστόρημα Makhno διερευνά την ιστορία και συγκεντρώνει χρήματα

εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες, μπορώ να θυμηθώ λίγες φορές που μάθαμε για την ιστορία της Ανατολικής Ευρώπης, καθώς δεν αναφέρεται στη χώρα μας. Εξαιτίας αυτού, έχω τεράστια τυφλά σημεία στη γνώση μου για την ιστορία των χωρών όπως η Ουκρανία. Εκτός από τα πρόσφατα γεγονότα και τον Ψυχρό Πόλεμο, δεν μπορώ να πω ότι ήξερα πολύ πριν από την πρόσφατη εισβολή των ρωσικών δυνάμεων. Τούτου λεχθέντος, προσπάθησα να βουτήξω στις ιστορίες που οδήγησαν σε αυτόν τον πόλεμο που βιώνουμε τώρα σε διεθνές επίπεδο σε πραγματικό χρόνο. Συνολικά, μια από τις καλύτερες ιστορίες της ουκρανικής γενναιότητας και η ώθηση για ελευθερία λέγεται πραγματικά σε ένα μεγάλο γραφικό μυθιστόρημα. Το ιστορικό ουκρανικό γραφικό μυθιστόρημα Makhno διερευνά την ιστορία των μαχητών της ελευθερίας και η αγορά του βιβλίου θα ωφελήσει τους στρατιώτες της Ουκρανίας μέσω του Razom. Εδώ μπορείτε να βρείτε το γραφικό μυθιστόρημα και τι είναι.

MAKHNO: Ο ουκρανική ελευθερία μαχητής γραφικού μυθιστορήματος θα δωρίσει τις πωλήσεις στο Razom

Πιστωτική εικόνα: Ανθρωποειδή

Οι εκδότες ανθρωποειδείς θα χρησιμοποιήσουν τα έσοδα από την πώληση του ουκρανικού γραφικού μυθιστορήματος Makhno για να ωφελήσουν τους μαχητές της ελευθερίας μέσω του οργανισμού Razom. Στο δελτίο τύπου τους, η εταιρεία μοιράστηκε λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η Razom βοηθά την αιτία, σύμφωνα με τον ιστότοπο του φιλανθρωπικού οργανισμού. Η Razom παρέχει προμήθειες και ιατρική βοήθεια στους Ουκρανούς μαχητές στις πρώτες γραμμές της ρωσικής εισβολής. Ο εκδότης ανθρωποειδών Mark Waid εξηγεί: “Στο πνεύμα του Nestor Ivanovich Makhno, ένας θαρραλέος μαχητής ελευθερίας που πήρε πολύ περισσότερες από μία φορές στις πρώτες γραμμές μάχης, τα ανθρωποειδή επέλεξαν να δωρίσουν στον οργανισμό που εργάζεται πολύ άμεσα με την ελευθερία μαχητές του σήμερα. ”

Χ

Το Makhno είναι το αντικείμενο του γραφικού μυθιστορήματος της ουκρανικής ιστορίας, Makhno: Ουκρανικός μαχητής ελευθερίας. Τον 20ο αιώνα, ο Makhno, ένα παιδί με λίγα μέσα, αυξήθηκε κατά τη διάρκεια της ρωσικής επανάστασης. Ως αναρχικός, η ιστορία του έχει απομείνει εδώ και πολύ καιρό από τα σχέδια δυτικών μαθημάτων. Ο Makhno ενθάρρυνε τον ουκρανικό λαό να «αγκαλιάσει την κοινωνική και οικονομική αυτοδιάθεση», σύμφωνα με τη σύνοψη του γραφικού μυθιστορήματος. Ως στρατιώτης, ο Makhno βοήθησε τους μπολσεβίκους και τους Γερμανούς από την Ουκρανία κατά τη διάρκεια της επανάστασης που συμβαίνει γύρω του.

Είναι αυτές οι ιστορίες που έρχονται χρήσιμες τώρα, καθώς βλέπουμε τις σύγχρονες συγκρούσεις στον κόσμο μας. Με λίγη έρευνα, έμαθα αμέσως ότι ο ουκρανικός ηρωισμός που βλέπουμε σήμερα δεν είναι κάτι καινούργιο. Για δεκαετίες, η Ουκρανία φιλοξενεί τους ανθρώπους παθιασμένους με την εξασφάλιση και την προστασία της ελευθερίας τους. Το μέσο των γραφικών μυθιστορημάτων εξυπηρετεί έναν εκπαιδευτικό σκοπό ειδικό και επιζήμιο στον τρόπο που μαθαίνουμε για αυτές τις ιστορίες.

Γραφικά μυθιστορήματα και ιστορία: Το Makhno κάνει πολύ περισσότερα από ό, τι επωφελείται από την Ουκρανία

Πιστωτική εικόνα: Ανθρωποειδή

Τα γραφικά μυθιστορήματα για την ιστορία κατέχουν μια συγκεκριμένη δύναμη όταν αφορά την εκπαίδευση και την αφήγηση. Συνολικά, τα γραφικά μυθιστορήματα βοηθούν να βεβαιωθείτε ότι η εξερεύνηση των παρελθόντων συμβάντων συμβαίνει άψογα. Εάν απολαύσετε την ανάγνωση κόμικς και γραφικά μυθιστορήματα, τότε γιατί να μην χρησιμοποιήσετε αυτό το πάθος για να εξερευνήσετε την ιστορία; Έχω διαπιστώσει ότι τα γραφικά μυθιστορήματα που βασίζονται σε ιστορικές ιστορίες κολλούν μαζί μου πολύ περισσότερα από μερικά βιβλία. Η απεικόνιση αυτών των γεγονότων σας βοηθά να σας βάλουν σε αυτές τις στιγμές. Επιπλέον, επεκτείνουν την γενική κατανόηση που έχουμε για τα κόμικς και τα γραφικά μυθιστορήματα.

Είμαι όλοι για μια καλή ιστορία υπερήρωα. Μου αρέσουν ακόμη και τα indie κόμικς που εξερευνούν πολύ περισσότερες ιστορίες που έχουν ρίζες στον ρεαλισμό και τη σύγχρονη κοινωνία. Τούτου λεχθέντος, τα γραφικά μυθιστορήματα εξακολουθούν να είναι ένα μεγάλο αυτοκίνητο για ιστορικές διδασκαλίες και το Makhno είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα. Όταν κυκλοφορεί η δημοσίευση, μπορείτε να μάθετε για τον Nestor Ivanovich Makhno, βοηθώντας επίσης να επωφεληθείτε από τους μαχητές της ουκρανικής ελευθερίας να απομακρύνουν τους ρωσικούς επιτιθέμενους.

Makhno: Ο Ουκρανικός μαχητής ελευθερίας κυκλοφορεί μέσω της ζωής των ανθρωποειδών που αποτυπώνονται στις 22 Μαρτίου 2022. Ευχαριστώ για την ανάγνωση των κωμικών ετών για όλα τα κόμικς και την ποπ κουλτούρα.

Προτεινόμενη πίστωση εικόνας: ανθρωποειδή

Leave a Reply

Your email address will not be published.