Ο Alex Ross καθώς και ο Neal Adams για να σχεδιάσουν το Mighty Mouse Variant Covers

Release Media – το κινούμενο superhero του Terrytoons έχει ενθουσιάσει τους οπαδούς του σε όλο τον κόσμο, θεωρώντας ότι η πρώτη του εμφάνιση το 1942. Τώρα, η Dynamite Encountment ανακοινώνει την θριαμβευτική του επιστροφή Για τα κωμικά βιβλία για πρώτη φορά σε σχεδόν 30 χρόνια, με μια σειρά που έγραψε η Sholly Fisch, που απεικονίζεται από τον Igor Lima, καθώς και τα έργα παραλλαγών για το πρώτο πρόβλημα από τους θρύλους της αγοράς Alex Ross καθώς και από τον Neal Adams.
Φανταστείτε ότι ο μεγαλύτερος ήρωας στον κόσμο έχει εξοριστεί σε μια ακόμη διάσταση – έναν εξωγήινο κόσμο, όπου ούτε καν οι νομοθεσίες της φυσικής λειτουργούν τη μέθοδο που πρέπει. Το μόνο άτομο που πιστεύει ότι ο ήρωας υπάρχει είναι ένας νεαρός νεαρός που κανείς δεν θα ακούσει. Επιπλέον, ο ήρωας – ο οποίος εμφανίζεται απλώς ως ποντίκι κινουμένων σχεδίων – παραμένει το λαμπερό φως που πρέπει να επαναφέρει αυτός ο κακός, κυνικός κόσμος για να φέρει πίσω το χρώμα και τη ζωή του. Ακριβώς εδώ έρχεται ισχυρό ποντίκι για να σώσει την ημέρα στην πολλή απρόβλεπτη εμπειρία του ακόμα … ιδανικό εδώ, στον γνήσιο κόσμο!

Αυτό το καλοκαίρι, ο Dynamite θα γιορτάσει την 75η επέτειο του χαρακτήρα με μια ολοκαίνουργια σειρά κωμικών βιβλίων για μια ολόκληρη νέα γενιά οπαδών. Το Mighty Mouse σχεδιάστηκε για πρώτη φορά το 1942 ως παρωδία ενός ακόμη ακρωτηρίου, καθώς και ο ήρωας του Cowl εισήγαγε μερικά χρόνια νωρίτερα, καθώς και συνέχισε να ασχολείται με πολλές κινούμενες ταινίες για το πολύ καλύτερο μέρος των επόμενων 20 ετών, ανακαλύπτοντας ένα Νέα ζωή τα πρωινά του Σαββάτου στη δεκαετία του 1960.

“Ένα από τα προτιμώμενα πράγματα για τη σύνθεση κόμικς είναι να πάρει τη δυνατότητα να παίξω με χαρακτήρες που μου άρεσε όλη μου η ζωή”, δηλώνει ο συγγραφέας Solly Fisch. «Και τι δεν σου αρέσει για το ισχυρό ποντίκι; Όχι μόνο είναι αστείο, όμως από όλους τους απίστευτα ήρωες που μπορείτε να ονομάσετε, δεν υπάρχουν πολλοί από τους οποίους αφιερώνουν τους εαυτούς τους μάλλον για να πολεμήσουν για τον (ahem) bit guy. Όταν ήμουν παιδί, ο αδελφός μου, καθώς χρησιμοποίησα για να σηκωθώ νωρίς για να απολαύσετε δυνατά κινούμενα σχέδια ποντικιού στην τηλεόραση και, σε αυτές τις προϊστορικές ημέρες προ-ροής, θα είχαμε παλίρροια μεταξύ των παραστάσεων ακούγοντας μας Mighty Mouse Record (ναι, στο βινύλιο, δήλωσε ότι ήταν προϊστορικό.) Δεκαετίες αργότερα, έπεσα όπως με τον χαρακτήρα γύρω, χάρη στην εξαιρετικά εξωφρενική τηλεοπτική σειρά ποντικιών του Ralph Bakshi. Τώρα, μπορώ να συνεισφέρω ακόμα ένα ακόμη ιδιαίτερο γύρισμα στο ισχυρό ποντίκι, καθώς τον φέρνουμε να βγαίνει από το Mouseville καθώς και στον γνήσιο κόσμο … καθώς και όλοι μας δεν θα μπορούσαμε πραγματικά να βρούμε κάποιον για να βρούμε την ημέρα; Είναι όλα αρκετά δροσερά, καθώς και έχω τεράστια διασκέδαση με τη σειρά. Ας ελπίσουμε ότι όλοι οι άλλοι θα είναι επίσης! Ω, όπως και ανέφερα ότι μπορώ ακόμα να τραγουδήσω ολόκληρο το ισχυρό στυλ του ποντικιού από την καρδιά; Μην με ξεκινήσετε! ”

“Το Mighty Mouse είναι μία από τις μεγαλύτερες δημιουργίες standout στην ιστορία της κινούμενης εικόνας”, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Δυναμικής καθώς και ο εκδότης, Nick Barrucci. “Το Mighty Mouse ήταν ένα μεγάλο μέρος της παιδικής μου ηλικίας, καθώς και η επιρροή για πολλούς χαρακτήρες, αφού, πολλά περίφημα Osamu Tezuka ‘Astro Boy. Είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι ένας χαρακτήρας τόσο έτοιμος για τα κόμικς έχει φύγει από το μέσο για σχεδόν 30 χρόνια. Είμαι ενθουσιασμένος που το Dynamite θα εισαγάγει αυτή την αμερικανική εικόνα σε μια εντελώς νέα γενιά οπαδών! ”

Υπό άδεια από την CBS Consumer Products, το Mighty Mouse #1 θα ζητηθεί στον κατάλογο προεπισκόπησης του Diamond Comic Distributors, την κορυφαία πηγή προϊόντος για την αγορά ειδικών ειδικών βιβλίων, καθώς και την κυκλοφορία για απελευθέρωση τον Ιούνιο. Οι οπαδοί των κωμικών βιβλίων έχουν κίνητρα να διατηρήσουν αντίγραφα με τους περιφερειακούς λιανοπωλητές κόμικς. Το Mighty Mouse θα προσφέρεται επίσης για την αγορά ιδιωτικών πελατών με ψηφιακές πλατφόρμες από την Comixology, Dynamite Digital, Iverse, καθώς και με ψηφιακό σκούρο ιπποειδές.

Σχετικά με τη δυναμίτη ψυχαγωγία:

Το Dynamite ιδρύθηκε το 2004 καθώς και το House σε αρκετούς πολύ δημοφιλείς τίτλους κόμικς, καθώς και ιδιότητες, συμπεριλαμβανομένων των αγοριών, της σκιάς, του Red Sonja, του Warlord of Mars, του Bionic Man, ενός παιχνιδιού Thrones, καθώς και περισσότερο . Το Dynamite έχει, καθώς και μια σημαντική βιβλιοθήκη με πάνω από 3.000 χαρακτήρες (που περιλαμβάνει τα Comics Harris καθώς και τις ιδιότητες του Chaos Comics), όπως το Vampirella, Pantha, Evil Ernie, Smiley το ψυχωτικό κουμπί, η αγνότητα, καθώς και ο Peter Cannon: Thunderbolt . Εκτός από τους τίτλους τους με κρίσιμα, καθώς και τα bestselling κόμικς, ο Dynamite συνεργάζεται με μερικούς από τους πιο υψηλού προφίλ δημιουργούς σε κόμικς καθώς και ψυχαγωγία, όπως ο Kevin Smith, ο Alex Ross, ο Neil Gaiman, ο Andy Diggle, ο John Cassaday, ο Garth Ennis , Jae Lee, Marc Guggenheim, Mike Carey, Jim Krueger, Greg Pak, Brett Matthews, Matt Wagner, Gail Simone, Steve Niles, James Robinson, καθώς και ένα up-and-coming νέο ταλέντο. Το Dynamite κατατάσσεται σταθερά στα ανώτερα επίπεδα των εκδοτών κόμικς, καθώς και σε έναν αριθμό από τους τίτλους τους – συμπεριλαμβανομένου του Alex Ross καθώς και των υπερδυνάμεων του Jim Krueger – έχουν κάνει ντεμπούτο στις δέκα πρώτες λίστες που δημιουργήθηκαν από τους διανομείς Diamond Comics. Το 2005, ο διαδότηςnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.